Terug naar het overzicht

Verifieer wordt eSignFlow! 

Een nieuwe naam. Dezelfde, vertrouwde oplossing.

Verifieer bestaat al ruim 7 jaar. Dankzij nauw overleg met klanten is het in die tijd uitgegroeid tot het meest handige en uitgebreide platform van zijn aard.

Zoals onze klanten dagelijks ondervinden draait Verifieer om veel meer dan enkel de digitale handtekening. Naast het digitaal ondertekenen van documenten kunnen zij ook documenten goedkeuren, verzenden, online bewaren en verifieerbaar stellen. Bovendien hoeven documenten niet meer afgedrukt te worden, hoeven ze niet fysiek naar de ondertekenaar gebracht te worden en hoeven de ondertekenaars niet aanwezig te zijn om te ondertekenen.

  1. Indienen: Documenten kunnen op verschillende manieren opgeladen worden. Er zijn ook tal van integraties die toelaten om documenten vanuit andere toepassingen eenvoudig op te laden.
  2. Goedkeuren: Soms moeten documenten eerst goedgekeurd worden door bijvoorbeeld een diensthoofd.
  3. Ondertekenen: Documenten kunnen plaats- en tijdonafhankelijk ondertekend worden.
  4. Verzenden: Via e-mail, eBox, een externe postverzender, … er zijn tal van mogelijkheden om de documenten aan de bestemmeling te bezorgen.
  5. Verifiëren: De ondertekende documenten blijven ook na afdruk rechtsgeldig door de unieke verificatiecode die elk document bij de ondertekening meekrijgt. Aan de hand van die code kan het digitaal ondertekend document op ieder moment online worden gecontroleerd.

Al deze stappen kunnen bovendien vooraf gedefinieerd worden. Na elke actie wordt het document dan automatisch doorgestuurd naar de volgende persoon die een actie moet verrichten. 

Het is duidelijk dat de toepassing niet enkel het ondertekenen vergemakkelijkt maar de volledige documentenstroom (of -flow) vereenvoudigt en gebruikers toelaat om plaats- en tijdsonafhankelijk te werken

De naam “Verifieer” dekt dus al lang niet meer de lading. Daarom krijgt het een nieuwe naam: eSignFlow.

In de nieuwe naam vinden we een duidelijke verwijzing naar wat het product is: een digitale ondertekenoplossing (eSign) die gebruikers helpt hun documentstromen te vereenvoudigen (Flow).

Benieuwd naar wat eSignFlow voor uw organisatie kan betekenen? Vraag een dan een demo aan! We tonen u graag – online of in levende lijve – hoe ook uw organisatie binnen 3 werkdagen met eSignFlow aan de slag kan.

We hebben uw gegevens nodig om contact met u op te kunnen nemen over eSignFlow. Door hieronder te klikken, gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens conform onze privacy policy.