Uitgeverij Vanden Broele: wij laten organisaties groeien.

Dit doen we door organisaties én hun medewerkers slimmer, efficiënter en klantgerichter te laten werken. Daarbij focussen we vastberaden op praktijkgerichte kennisdeling en tools.

Over ons

Organisaties die innovatie, creativiteit en duurzaamheid belangrijk vinden, zijn bij ons aan het juiste adres. Dit zijn ook de waarden die we als bedrijf in onze werking en onze producten vertalen.

Uitgeverij Vanden Broele

Bij elke uitdaging zoeken we naar de ideale mix tussen traditionele en nieuwe media. Zo is Vanden Broele Connect het online kennispunt waar 85% van de Vlaamse besturen op terugvalt, gebruikt 95% van de Vlaamse kerkfabrieken ons boekhoudprogramma Religiosoft, neemt elke Belgische gemeente jaarlijks aan minstens één van onze opleidingen deel.

En dan hadden we het nog niet over onze scanningscompetentie, onze jarenlange ervaring met het begeleiden van de verkiezingen en ons innovatieve digitale loket eGovFlow. 

Ontdek al onze producten en diensten op www.uitgeverij.vandenbroele.be.
Of contacteer ons via contact@vandenbroele.be | 050 64 28 00.

 

In de kijker: eGovFlow

De aktes, attesten en vergunningen van uw burgers binnen de 5 minuten in hun mailbox.

eGovFlow

Met eGovFlow kunnen burgers online op een veilige en rechtsgeldige manier een brede waaier aan veelgevraagde aktes, attesten en vergunningen aanvragen en zeer snel digitaal ondertekend ontvangen. Waar en wanneer ze dat willen. Vaak zonder tussenkomst van een ambtenaar. Een vlotte, 24/7 service aan de burger én een grote administratieve vereenvoudiging voor uw bestuur.