Terug naar het overzicht

Whitepaper: Methodieken voor een digitale transformatie naar papierloos werken

Dat papierloos werken beter is voor het milieu hoeft geen betoog. Maar er zijn tal van andere voordelen. Zo voorkomt het rommel, u vindt gemakkelijker belangrijke documenten terug en u kan ze ook beter beveiligen. Bovendien zorgt digitaal werken ervoor dat kennis makkelijker uitgewisseld kan worden. Zeker in functie van telewerk zorgt papierloos werken voor grote tijdswinst.

Maar hoe pakt u de transformatie naar papierloos werken aan? In deze whitepaper reiken we enkele methodieken aan die u kunt gebruiken voor een succesvolle transformatie!

Door op "Versturen" te klikken, geeft u ons uitdrukkelijk de toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken voor de hierboven vermelde doeleinden. Tegen de verwerking van uw gegevens voor bovenstaande doeleinden kunt u zich kosteloos verzetten via e-mail naar contact@vandenbroele.be of per brief naar Vanden Broele, Stationslaan 23, 8200 Brugge. U hebt het recht om uw gegevens in te kijken, zo nodig te verbeteren en te laten wissen. In onze privacy policy leest u meer over de manier waarop we vertrouwelijk met uw persoonsgegevens omgaan.